Minõségpolitika

Az HÍRÖS DOBOZ Kft. integrált politikai nyilatkozata

 

A papír csomagolóeszköz tervezés és gyártás területén elért eredményeink megőrzéséhez szükségesnek tartjuk a kialakított kapcsolatok folyamatos ápolását, a munkánkba vetett bizalom maradéktalan megőrzését, valamint a távlati célok eléréséhez a tiszta kép tudatosítását, mind dolgozóink, mind vevőink körében.

Fontos feladatnak tartjuk az MSZ EN ISO 9001:2015 és az MSZ EN ISO 14001:2015 szabványok szerint kiépített irányítási rendszerünk folyamatos fejlesztését, valamint a dolgozóink folyamatos továbbképzését, tájékoztatását a cég jövőbeni feladatairól, a fejlődés irányáról.

Nagy jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy a marketing munka fejlesztésével vevőink érdeklődését folyamatosan ébren tartsuk, és újabb piacokat nyerjünk meg a cég számára. A marketing munka tervezésével kívánjuk elérni a hatékony, célzottan a cég vevőkörére irányuló, ésszerű pénzügyi határokon belül maradó reklámtevékenységet. A Hírös Doboz Kft. minőség és környezetipolitikájában fontos szerepet kap a minőségi munkavégzés, a garanciális problémák minimálisra csökkentése; a garanciális problémák gyors a vevő teljes megelégedését szolgáló megoldása, valamint a műszaki előírások betartásával a vevői igények maradéktalan kielégítése. A fenti célok elérésében kiemelt szerepet kap a cég ellenőrzési rendszerének és munkafolyamatainak pontos és átlátható kialakítása, valamint a vezetés által végzett folyamatos adatelemzés.

A legjobb és leghatékonyabb beszállítókkal dolgozunk, hogy megőrizzük költséghatékonyságunkat. Beszállító partnereinktől is elvárjuk a minőségi szolgáltatás, a környezet védelme iránti elkötelezettséget. Erős elkötelezettséggel rendelkezünk a biztonságos és jogszabályi követelményeknek megfelelő működés mellett, mellyel a környezeti terhelésünk csökkenthető és a környezetszennyezés megelőzhető.

A vevői kapcsolatok alakítása során, munkatársainknak fontos feladata, hogy a vevőinkben tudatosuljon az az érzés, hogy a cég munkatársai minden esetben a lehető legideálisabb megoldást próbálják megtalálni számukra. A magas színvonalú munkához biztosítjuk a lehetőség szerinti legjobb tárgyi feltételeket és munkahelyi körülményeket.

A cég építésében résztvevő munkatársaink részére a cégvezetés csak irányelveket fogalmaz meg, ezzel is kiaknázva a dolgozóink kreativitását. Fontos a számunkra, hogy munkatársainkban tudatosuljon a gondolat, hogy a véleményük, építő jellegű javaslataik a vezetői döntésekbe beépülnek. A Hírös Doboz Kft. számára fontos az átláthatóság, stabilitás, valamint a tervezhető jövő.

 

Kelt: Bugacpusztaháza, 2017. október 2.

www.hirosdoboz.hu   contact@hirosdoboz.hu   2012 All Rights Reserved